ObavijestiObavijesti - preddiplomski

Obavijest o mogućnosti upisivanja izbornog kolegija “Upravljanje karijerom” na Odsjeku za psihologiju (za sve studente FFZG)

Izborni kolegij na odsjeku za psihologiju pod nazivom „Upravljanje karijerom“ i stjecanje kompetencija putem društveno korisnog učenja

 

U zimskom semestru ak. god. 2019./2020. održava se izborni kolegij Upravljanje karijerom  namijenjen svim studentima diplomskih studija FFZG-a (izvođači: prof. dr. Darja Maslić Seršić (nositeljica) i dr.sc. Jasmina Tomas, poslijedoktorandica, Odsjek za psihologiju). Kolegij se provodi metodom društveno korisnog učenja koja uključuje izravan rad s nezaposlenim osobama iz marginaliziranih skupina – provedbu intervencija namijenjenih poticanju njihove zapošljivosti i zapošljavanja.

Uvjeta za upis na kolegij nema, a uvjet za pohađanje i polaganje kolegija uključuje pohađanje pripremne edukacije za uključivanje u program društveno korisnog učenja na temu pružanja podrške socijalnom uključivanju marginaliziranih skupina na tržište rada*.

Nastava će se održavati u terminu navedenom u rasporedu ili u dogovorenim terminima odlazaka na terensku nastavu. Kolegij nosi 6 ECTS bodova, a detaljnije informacije nalaze se u ECTS informacijskom paketu.

* Kolegij se provodi u sklopu projekta Europskog socijalnog fonda „P-S-I Podrška Studenata u Integraciji marginaliziranih skupina na tržište rada“ (nositelj: Institut za razvoj tržišta rada u partnerstvu s Filozofskim fakultetom). Pripremna edukacija će biti organizirana i financirana u sklopu ovog projekta (tijekom 25. i 26. 10. u Hotelu Terme Jezerčica).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *